X-MAS TREE

woensdag, december 17, 2014 Jaimie 11 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hoi hoi! Hij staat weer hoor, onze kerstboom. Ik denk dat iedereen zo langzamerhand de kerstboom wel weer in huis heeft. Gezellig! In het vorige artikel liet ik al weten dat wij een bijzondere kerstboom hebben. Ik vind hem ontzettend leuk en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Image and video hosting by TinyPic
Tja, hij heeft geen groene takken zoals een normale kerstboom, maar ook deze is gemaakt van takken. Mijn moeder en ik hebben een paar witte takken gekocht bij de Intratuin en hebben zo met touw een driehoek in elkaar gezet. Wat takken er tussen, lichtjes eraan, versieren en je hebt een ontzettend leuke, originele kerstboom. We hebben wel lichtjes gebruikt met veel lampjes eraan, van die mini spotjes. En de kabel is ook wit gekleurd, dat is wat mooier dan donkergroen.
In de avond doen we gezellig de kaarsjes, dat maakt het ook nog eens extra gezellig. Ik zit nu ook lekker op de bank met de kaarsjes aan en natuurlijk ook de lichtjes van de kerstboom en een speciale kerstster van de Ikea. Net heb ik trouwens de nieuwste aflevering gekeken van Pretty Little Liars... whaaa! Ik ben zo blij dat het weer is begonnen :) Liefs, Jaimie
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

11 opmerkingen :

 1. Aah wat is hij leuk! Ik vind al die lichte en natuurlijke kleuren zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is die leuk! Zeker leuk dat je hem zelf hebt gemaakt, mijn zus werkt in de styling en zag dit ook al voorbij komen. Zo ontzettend cute. :)

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw!! Wat super leuk gedaan! Het ziet er zo cosy uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem18/12/14

  Pinterest waardig haha! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem18/12/14

  Ondanks dat hij niet dat groene heeft vind ik hem wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat ontzettend leuk! Vooral dat hertje vind ik echt té lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh zo leuk! Stiekem ben ik toch wel jaloers op je kerstboom... haha! :)

  Fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk gevonden! Echt perfect voor als je niet zoveel ruimte hebt, maar toch de kerstsfeer naar binnen wilt halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeh, heel leuk gedaan! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen