Fire

maandag, januari 19, 2015 Jaimie 3 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Vorige week was de afstudeershow van AMFI. Vijf studenten lieten hun collectie zien op de catwalk in De Hallen, Amsterdam. Echt een super toffe locatie! Normaal gesproken kan je hier lekker iets eten of staan er kraampjes, maar je kan de hal ook afhuren voor bijvoorbeeld een modeshow.

Ik was model voor Maartje Peeters, een meid met passie voor mode. Later wilt ze iets met prints gaan doen heeft ze me verteld. Ik denk ook dat daar haar talent ligt, want wauw wat een prints op haar collectie. Zo stoer! Tijdens de show heb ik heel wat lieve meiden ontmoet. De modellen waren ontzettend leuk, dus backstage was het erg gezellig.
Deze week ben ik weer hard aan het leren voor een aantal toetsen. Vandaag had ik een schoolexamen geschiedenis. De toets was echt veel te lang dus iedereen had tijdnood. Hopelijk gaan ze de laatste vragen schappen, want anders zou het ook oneerlijk zijn.

Ik ben trouwens op zoek naar een goed trainingsschema. Ik wil komende zomer een strak buikje, maar heb eigenlijk niks om aan vast te houden. Dus als jullie tips hebben hoor/zie ik ze graag! Liefs, Jaimie

Ontwerper: Maartje Peeters
Fotograaf: Peter Stigter
Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen :

  1. Waauw wat een toffe foto's. Het ziet er echt gaaf uit. Ik moet zelf ook veel leren voor schoolexamens, maar ik heb zo geen zin, haha. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen