Happy 2015!

donderdag, januari 01, 2015 Jaimie 13 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Hi lieve lezers, gelukkig nieuw jaar voor jullie allemaal! Wat is 2014 ontzettend snel gegaan en wat heb ik weer veel meegemaakt. Ik ben heel blij met wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar en voel me dan ook erg gelukkig. Mede dankzij jullie, want wat is mijn blog lekker veel bekeken en wat hebben jullie ongelofelijk lieve reacties achtergelaten. Dat maakt me elke dag weer vrolijk. Dank jullie wel!
Vandaag ben ik lekker gaan wandelen na een avond oud & nieuw in het ziekenhuis met mijn moeder en mijn nieuwe hond. Dus ik wil jullie graag voorstellen aan Willem. Meer weten over Willem en waarom ik in het ziekenhuis was?

Willem is een Engelse bulldog die wij in huis hebben genomen om hem een beter leven te geven. Hij heeft het zijn eerste half jaar niet makkelijk gehad. Hij woonde in België in een café waar hij eigenlijk werd verwaarloosd, daarom heeft een gezin hem opgevangen. Toen zij er nog twee honden bij kregen ging het mis. Willem wilde zijn eigen plekje en dus begonnen de honden met elkaar te vechten. Dus nu na 3 jaar van zijn leven is Willem ons nieuwste familielid. Hij is ontzettend lief, lui, maar ook een speelvriendje. Hopelijk gaat hij het heel erg naar zijn zin krijgen bij ons.
Gisteren gingen we met hem naar het noorden van Nederland waar mijn oma in het ziekenhuis ligt. Ze is nu ongeveer drie weken geleden met spoed geopereerd aan haar aorta. Ze had hevige druk op haar borst en werd daarom naar het ziekenhuis gebracht. Eenmaal daar kwamen ze erachter dat ze twee scheuren in haar aorta had. Op het nippertje werd ze geopereerd en konden de doktoren haar redden. Een paar centimeter is vervangen plus een hartklep. De dagen na de operatie waren zenuwslopend. Ze werd namelijk niet wakker en zou in paniek uit haar narcose komen. Het was een klap voor mijn familie, maar ze is er nog. Elke dag gaat het een stukje beter en kan ze meer woorden gebruiken. Gisteren waren we in het ziekenhuis om met opa en oma het nieuwe jaar in te gaan. Stiekem was het best grappig, want de mevrouw naast mijn oma lag te slapen dus we moesten fluisteren. Wat hebben we gelachen en wat ben ik blij dat ze er nog is!
Na een tijdje gingen we weer naar huis en heb ik nog wat gedronken met mijn vrienden. Het werd laat, maar dat was het zeker waard.

Ik wens jullie allemaal heel veel goeds toe dit jaar en hoop dat jullie het fantastisch gaan krijgen! Liefs, Jaimie

Jas - Only | broek, sjaal - H&M | sneakers - Nike
Image and video hosting by TinyPic

13 opmerkingen :

 1. Ahh wat een mooi gebaar dat jullie Willem in huis hebben genomen, super lieve foto ook! Hopelijk gaat het snel weer helemaal beter met je oma! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/1/15

  gelukkig is je oma er nog! spannend! en wat superlief dat jullie Willem nu in huis hebben, geniale naam haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat een lieverd die Willem! De beste wensen. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat jullie Willem nu gaan verzorgen. En heel erg fijn dat je oma er nog is, ik kan me voorstellen dat het zenuwslopende dagen waren. Een gelukkig 2015 Jaimie! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat lief dat jullie Willem in huis hebben!
  Je sjaal is mooi:) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's en een gelukkig 2015 ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem2/1/15

  Wat een mooie foto's! En een leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's en ik wens je een fijn 2015 met veel warmte, liefde, een goede gezondheid, vriendschap en alles wat je maar wilt. :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je ziet er super leuk uit! Van de jas ben ik fan. En wat een leuke hond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waauw wat goed dat het beter gaat met je oma! En mooie foto's en gelukkig nieuwjaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig gaat het nu wat beter met je oma.. Het was vast wel even schrikken. Op het moment zelf ligt mijn oma ook in het ziekenhuis, dus hopelijk gaat het ook snel beter met haar. Wat een mooie foto's trouwens, vooral die laatste is echt wauw. Gelukkig nieuwjaar! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn dat het steeds weer een beetje beter gaat met je oma, ik zou ook erg schrikken als ik zou horen dat mijn oma met spoed geopereerd zou worden. Wat een leuke hond hebben jullie, ik hoop dat hij een fijne tijd heeft bij jullie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige foto's en wat is Willem een cutie! <3

  BeantwoordenVerwijderen