Fresh inspiration

maandag, juli 13, 2015 Jaimie 5 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Een nieuw begin van de week betekent tijd voor inspiratie om de dagen door te komen met je outfit. Nou ja, als het tenminste mooi weer wordt. Laten we daar maar op hopen dan.


Vandaag ga ik eens wat mailtjes beantwoorden en versturen en ga ik een beginnetje maken met het uitpluizen van mijn boekenkast, want jeetje wat ligt/staat/balanceert daar veel in.
Oh ik heb nog een vraag aan jullie! Ik heb nu de geweldige iPhone 4 in mijn bezit waar ik zo veel geweldige dingen mee kan doen (lees dit als sarcastisch), maar toch wil ik een nieuwe telefoon. Ik denk dan meteen aan een iPhone 5s of 6, maar wat raden jullie aan? Er bestaan ook andere merken zoals Samsung en misschien zijn die wel veel beter. Ik wil er in ieder geval mooie foto's mee kunnen maken.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Bron: Pinterest

5 opmerkingen :

 1. wat een leuke inspiratie!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh leuke inspiratie foto's om de week mee te beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke inspiratie! Ik heb de Samsung Galaxy S4 en die is héél fijn, m'n vader heeft nu de S6 en die vindt de S4 zelfs nog fijner... Met het voordeel dat 'ie nu goedkoper is haha! Succes!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, mooie inspiratiepost! Al die meiden op die foto's hebben zo'n mooi huidskleurtje, daar loop ik dan met mijn melkflessen, haha.En ik was dus ook hopeloos opzoek naar een gsm met een goede camera. En ik kwam dan terecht op de acer liquid jade, hij heeft een camera met f/1.8! Hij heeft heel wat scherptediepte en hij maakt echt wel mooie foto's vind ik. (: (Die 1.8 behaalt hij niet, maar hij zit er wel dicht bij!) Succes met je zoektocht! (:

  BeantwoordenVerwijderen