Last week

zaterdag, juli 25, 2015 Jaimie 2 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Ik heb zo veel leuks meegemaakt deze week, het begon eigenlijk vorige week zaterdag al. De Vierdaagsefeesten waren bezig in Nijmegen van 18 tot en met 24 juli en hier moest ik natuurlijk naartoe.

Het plan was eerst om telkens met de trein te gaan, dit leek me wel een goed plan, omdat er extra late treinen werden ingezet. De eerste twee dagen ging dit ook wel, maar de dagen daarna was ik er toch wel zat van. Ik moest het begin van de week nog werken dus toen ben ik niet gegaan, na dinsdag besloot ik toch om in Nijmegen te blijven slapen bij een vriend. Daar heb ik samen met een vriendinnetje geslapen. In de middag struinden we over de Kaaij, een ontzettend leuk gebied aan de kade met allerlei kraampjes/caravans met eten. We aten churros met witte chocola, frietjes met schil, dronken smoothies en genoten van een heerlijke koffie. Natuurlijk gingen we ook even de stad in om te shoppen. Ik kocht een zwart jurkje en een jumpsuit, het jurkje kon ik mooi aandoen in de avond. In de namiddag gingen we even naar de kamer toe om ons op te tutten, we maakten nog wat eten, omdat we stiekem nog wel trek hadden en toen gingen we weer.
We waren vooral te vinden bij Matrixx at the Park. Dat was zo leuk! Ik zal eens even wat vertellen. In het weekend (toen ik nog niet in Nijmegen sliep) ging ik met een hele vriendengroep daar naartoe. Ik verwachtte house muziek, want naar zulke festivals ga ik meestal. Toen we daar aankwamen zag ik dat er twee podia waren. Bij het dichtstbijzijnde draaiden ze heerlijke, relaxte muziek, dus ik was helemaal blij. Opgewekt liep ik daar naartoe, maar mijn vrienden liepen de andere kant op. 'Nee Jaim,' zeiden ze 'we moeten deze kant op.' De kant waar ze naartoe wilden werd hardstyle gedraaid, de muziek waar ik juist niet (ik herhaal: niet) van houd. En lachen dat ze deden, heel fijn, want ze wisten dat ik daar niet van hield. Ik dacht, ach ik kan wel lopen mokken, maar ik ga gewoon mee. Een paar uur later was ik degene die het meest danste van allemaal. Ik heb erg genoten die avond.
De muziek van de avonden daarna waren wel meer mijn stijl, maar het publiek was wel anders hoor. Ik werd telkens in mijn achterwerk geknepen en mijn heupen vielen ook in de smaak. Eén keer heb ik iemand een stoot verkocht, dat was wel grappig. Moet je maar niet zonder te vragen aan iemand zitten hè, vooral niet aan mijn heilige billen.
Na een paar daagjes bijna geen slaap ging ik donderdagnacht weer naar huis. Het was heerlijk om weer in mijn eigen bed te slapen. Vrijdag ging ik met twee vriendinnen aan het strandje in de buurt liggen. We hebben gezellig gekletst en aten aan het eind van de middag een ijsje. Vandaag ging ik met mijn zusje naar Almere. Er was een grote sale bij Hard Bitten and the Others, een geweldige kledingwinkel. Ze gebruikten een ruimte naast de winkel. Om 13:00 stond er een enorme rij voor de deur. Ik denk dat mijn zusje en ik er bijna drie kwartier hebben gestaan. Na zo'n 20 minuten begon het keihard te regen en het waaide ook nog. Nat en koud mochten we uiteindelijk naar binnen, maar het was het waard. We kochten twee truien, een vest/jas, een korte top, twee beanies en een pet. Daarna kocht ik ook nog een paar Adidasjes, omdat ik zo veel van Adidas houd, vroeger had ik niets anders.

Volg Jaimie/Fashiographic:
Instagram: @Jaimieschoemaker
Snapchat: xxJaimie

2 opmerkingen :

  1. Lijkt me alsof je een fijne week achter de rug hebt! Leuke foto's ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een enorm leuke week! :)

    BeantwoordenVerwijderen