Mayfly

woensdag, juli 15, 2015 Jaimie 8 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Soms zijn er van die momenten dat je rustig op het internet aan het surfen bent. Laatst ging ik van de ene blog naar de andere. Ik tikte een paar websites in en toen ineens zag ik mezelf het hele beeldscherm vullen. WTF?! Nog een keer keek ik naar het scherm na een paar keer knipperen en ik besefte me dat het echt waar was. Ik houd van i-D Magazine, one of my favorites kan ik wel zeggen en ik zie wel vaker dingen waarvan ik denk: 'Wow dat is gaaf!', maar dit had ik niet verwacht.
Er verscheen een grote glimlach op mijn gezicht. Aan de ene kant, omdat ik mezelf zag en aan de andere kant, omdat ik super trots was op het hele team. Samen met twee andere modellen was ik model voor het afstudeerproject van Lies Scheps, een fashion designstudent. Ze wilde iets anders dan een modeshow en besloot een korte film (genaamd Mayfly) te maken geregisseerd door Femke Huurdeman.
De film zelf heb ik nog niet gezien, dus ik ben echt super benieuwd hoe het is geworden, maar deze twee gepubliceerde foto's, gemaakt door Julie Vielvoije, zijn in ieder geval al super. Als de film online staat laat ik hem jullie zien.
Image and video hosting by TinyPic

8 opmerkingen :

 1. Ahh wat gaaf! De foto's zijn heel mooi! Ik ben benieuwd naar het filmpje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat gaaf zeg, prachtige foto's!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ontzettend tof dat je dit mocht doen! Ik kan het magazine eigenlijk niet echt. maar het filmpje klinkt wel veel belovend, zeker als je de foto's ziet. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zoooo gaaf! Zijn ook prachtige foto's geworden! Heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige foto's en zo te zien prachtige outfits, ik ben heel benieuwd naar het filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Het filmpje moet vast geweldig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem16/7/15

  WOW! Ziet er heel gaaf uit. De foto's zijn super mooi <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat tof zeg! Hele gafe foto's, ik ben benieuwd naar de video! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen