Something new

vrijdag, juli 10, 2015 Jaimie 9 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Je ziet het goed, Fashiographic heeft een nieuwe layout en ik ben er ontzettend blij mee. Er moeten nog wel een paar dingetjes veranderd worden, maar dat gaat allemaal nog gebeuren in de komende dagen. In de komende dagen hoor ik ook of ik over ben naar VWO6, spannend!

Vandaag sloot ik school af met een schoolexamen aardrijkskunde. Ik heb al een aantal cijfers terug en ze vallen tot nu toe gelukkig mee. Ik ga in ieder geval niet meer piekeren, want eindelijk is de vakantie begonnen. Dat betekent ook: tijd voor mijn blog. En oh wat ben ik daar blij mee, want wat miste ik het bloggen. Als het goed is heb ik in VWO6 ook meer tijd om lekker te schrijven en foto's te maken. Voor mijn profielwerkstuk ga ik trouwens een bundel/boek schrijven over terrorisme. Ik vind terrorisme ontzettend interessant, dus daarom ga ik me er meer in verdiepen.

Deze vakantie blijf ik lekker in Nederland. Ik ben de vorige vakanties in Ibiza en Madrid geweest dus nu is het geld een beetje op. Ik ben benieuwd, wat gaan jullie deze vakantie doen? En wat ik natuurlijk ook heel graag wil weten, wat vinden jullie van de nieuwe layout? En wat willen jullie graag zien op Fashiographic?

Laat het me weten!
Liefs, Jaimie

P.s. Als je meer wilt zien, volg me dan op Instagram (@Jaimieschoemaker)

Image and video hosting by TinyPic

9 opmerkingen :

 1. Gezellig weer een nieuwe blog ;) fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer lekker gaat bloggen! Ik vind je outfits altijd leuk om te zien, maar het maakt me niet zo veel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die nieuwe layout echt heel mooi! En ik ga naar Spanje met een vriendin maandag voor 8 daagjes. Heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lay-out, heb je dat helemaal zelf gefixt? Heel veel plezier met bloggen, ik ben benieuwd!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw mooie lay-out! Leuke foto ook van jou, echt een mooie lipstick draag je. En tof dat je 't bloggen weer gaat oppakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lay-out! Leuk dat je weer gaat bloggen! Fijne vakantie alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaim het ziet er zo mooi uit! Leuk dat je weer gaat bloggen ook. Snel even een dagje inplannen om af te spreken en foto's te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie nieuwe lay-out! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen