Those Thursdays

donderdag, juli 30, 2015 Jaimie 6 Comments

Image and video hosting by TinyPic
'Hey, die lijkt veel op Huntelaar.' 'Eh ja, dat is hem ook.' 'Oh ja shit tuurlijk, hij woont hier.' Zo fietsten we door het gehucht Angerlo, op naar de plek waar we foto's zouden gaan maken. Klara op haar eigen fiets, ik op een oude fiets met twee platte banden. Bij een oude veevoerfabriek zetten we onze fietsen neer en liepen we een beetje rond. Er was veel graffiti op de overgebleven muren gespoten, niet allemaal even mooi, maar er zaten echt wat mooie dingen tussen.


Ik weet het niet, ik denk dat ik eindelijk de mooie plekjes bij mij in de buurt heb gevonden. Waarom moest het zo lang duren? Laatst ging ik naar het industrieterrein, super gaaf, nu naar een oude fabriek iets verderop.
Ik bedank Klara voor het maken van deze foto's en ik bedank het weer voor het feit dat ik deze mooie jas aan kon doen. Is wat kouder weer toch ergens goed voor :)

Jas - Vanilia, blouse - H&M, ripped jeans - zelf kapot gemaakt, schoenen - Adidas, sjaal - Irvinx
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen :

 1. Wauw! Wat een mooie outfit en die omgeving...perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. weer zo'n geweldige plek om foto's te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's zeg! En die jas is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, prachtig weer! Leuk al die fotografie plekjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, hele toffe look en foto's! :) Ik ben nog steeds op zoek naar dit soort plekken bij ons in de buurt...

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen