This weeks tips

zaterdag, augustus 01, 2015 Jaimie 7 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Deze week heb ik een paar ontdekkingen gedaan en ik wil ze graag met jullie delen. 

Al een tijdje wilde ik een nieuwe screensaver, want de hele tijd 'Macbook van Jaimie' zien is niet heel inspirerend. Ik zag de bovenstaande screensaver op Pinterest en ik vond hem echt super vet. Het is ook super simpel om hem op je laptop te krijgen. Eerst download je hem via Fliqlo, dit kan voor Mac en Windows. Daarna ga je naar de instellingen van je computer en klik je op bureaublad en schermbeveiliging, hier staat de klok nu tussen wat andere screensavers. Nu is je laptop/computer super stylish :)
Image and video hosting by TinyPic
Dan dit nummer genaamd Let You Go. Ik was aan het luisteren naar de playlist 'Deep House' en toen hoorde ik dit nummer. Echt een aanrader! Ik vind de cover/het plaatje hierboven ook zo vet eruit zien.  Naast dit nummer zijn er ook nog een paar die erg fijn zijn: Honeybee - LarryKoek, Invincible - Deaf Kev, Walk on Water - Causes en #SundayFunday - Magic!
Image and video hosting by TinyPic
Vorige week ging ik wat boeken scoren, dit was toevallig in Eindhoven. Ik nam drie boeken mee waar onder dit exemplaar, 'Het leven uit een dag' genaamd. In het boek maak je het leven mee van twee mensen. Dit leven bestaat alleen niet uit jaren, maar één dag. De twee hoofdpersonen zijn zo verliefd dat ze 24 uur veel te kort vinden. Ze plegen een moord waardoor ze in een wereld terecht komen waar het leven lange duurt. Ik heb hem nog niet uit, maar hij is echt super! Het boek is trouwens ook verfilmd.

7 opmerkingen :

 1. Ik vind zo'n screensaver ook ontzettend gaaf! Fijne tips :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat boek lijkt me echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! dat met de screensavers ga ik zeker proberen, want 'macbook van Joelle' is ook niet zo leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat boek lijkt me heel tof! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tips, ik ga dat nummer eens luisteren! En volgens mij had jij op Pinterest ook op mijn foto van zo'n screensaver gereageerd nog, hihi :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem3/8/15

  Dat boek lijkt mij erg leuk! Binnenkort dus even langs de bieb :) X

  BeantwoordenVerwijderen