Holes

donderdag, augustus 04, 2016 Jaimie 1 Comments

Gisteren was de enige dag dat ik niet hoefde te werken, dus ging ik gezellig met mijn familie op stap. Doordat het in het onderste gedeelte van Nederland regende besloten we om naar het Noorden te gaan. Het werd Zwolle. Ik ben er al heel vaak geweest, maar het was ook gisteren weer erg leuk.

Eigenlijk hebben we niet zo heel veel gedaan. Ik kocht een mooie, beige trui, we dronken wat op een terrasje en we kochten daarna nog een nieuw tafeltje voor in onze woonkamer. Die ga ik natuurlijk meenemen als ik in Utrecht ga wonen. Het gaat alleen wel iets moeilijk wat betreft kleding. Ik deel namelijk best veel met mijn moeder en zusje waaronder deze jas van Vanilia. Dat wordt nog even een dingetje.
In Zwolle kwam ik trouwens een hele leuke winkel tegen genaamd Sostrene Grene. Ze hebben geweldige woonaccessoires en meer voor weinig geld, dus daar ga ik zeker shoppen voor als ik op kamers ga. Het pakje water dat ik vasthoud op de foto's komt ook uit die winkel. Voor 50 cent kon ik hem niet laten staan.
De broek die ik draag op de foto's had eerst geen gaten. Ik heb die er gisteren in geknipt en gelukkig is het goed gegaan. De broek lag al een tijdje te verstoffen in mijn kast, dus ik dacht: laat ik hem eens opleuken.
Vandaag ga ik weer aan het werk tot en met volgende week donderdag en dan heb ik weer lekker twee daagjes vrij. Ciao!

P.s. Willen jullie zien hoe mijn dagelijkse avonturen (heel sarcastisch dit) er uitzien? Volg me op Snapchat: xxJaimie (naam van 500 jaar geleden)

Jas - Vanilia | t-shirt - Abercrombie&Fitch | vest - Pull&Bear | broek - self customized | schoenen - Toms | horloge - Oozoo

1 opmerking :

  1. Leuke outfit, je jasje ziet er heel mooi uit! Hou enorm van de kleur, dat wordt wat als je hem inderdaad deelt ;)

    BeantwoordenVerwijderen