I'm back

dinsdag, augustus 02, 2016 Jaimie 3 Comments

Image and video hosting by TinyPic
Lieve lezers, jullie zien het goed, Fashiographic is weer in de lucht na bijna precies een jaar. In de tussentijd was ik ontzettend druk met school en het was niet voor niets, want ik ben geslaagd. Weliswaar op havo in plaats van vwo, maar het is me wel gelukt. Na de vakantie begin ik dan eindelijk met mijn vervolgstudie.


De studie die ik heb gekozen is Journalistiek op de Hogeschool in Utrecht. De inhoud van de studie trok me erg aan en ik hoop dan ook dat perfect is voor mij, maar dat ga ik allemaal zien vanaf 4 september. Toevallig gaan twee vriendinnen van mij ook die studie doen, dus dat is wel erg gezellig. Vanaf eind augustus ga ik ook wonen in Utrecht, zodat het allemaal wat makkelijker gaat. Ik ga eerst tijdelijk wonen bij mijn neef en daarna krijg ik mijn eigen studio in hartje Utrecht. Perfect dus!
Op het moment geniet ik van mijn vakantie, maar ondertussen werk ik ook hoor.
Net na mijn examens ben ik met mijn vriend naar Valencia geweest. Echt een super leuke stad! Helaas zijn we er helemaal niet lang geweest, maar het was wel ontzettend fijn samen. Verder heb ik nog een paar modellenklusjes gehad en ben ik naar het concert van Beyoncé geweest. Ik heb natuurlijk nog veel meer gedaan, maar dat is te veel om op te noemen en eerlijk gezegd kom ik er nu even niet op. Maaaar guys, ik ben weer aan het bloggen en daar ben ik zo blij mee.

Ik hoop jullie weer veel inspiratie te kunnen geven en hoop natuurlijk dat jullie snel weer een kijkje nemen op Fashiographic.

Bye!

3 opmerkingen :

  1. Yaaay leuk Jaim! Ik blog niet meer, maar ga je zeker volgen! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom terug Jaim! Heerlijk, een studio in Utrecht. Ik kom wel een keertje chillen, kunnen we samen weer foto's maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enorm leuk! Kijk er naar uit, ga binnenkort ook weer beginnen met bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen