Spending time in Amsterdam and Utrecht

zondag, augustus 21, 2016 Jaimie 0 Comments

Hi, ik ben weer thuis na twee weken hele leuke dingen doen. Benieuwd wat ik heb gedaan en waar ik ben geweest?

Het begon allemaal met een koffer en een grote tas inpakken, want ik moest behoorlijk wat kleding meenemen. Ik ging namelijk een paar dagen naar Amsterdam met mijn vriend. We zaten in Hotel De Hallen, een ontzettend mooi en modern hotel waar je ook nog eens lekker kunt eten. De locatie is perfect. Naast de Foodhallen, waar je de lekkerste gerechten kunt eten. Ik at er pulled pork en mixte bij een tentje mijn eigen milkshake. Er waren verschillende ijssoorten waar je 2 of 3 smaken van mocht uitkiezen. Ik koos voor yoghurt en strawberry cheesecake, zó lekker!
We hebben ontzettend veel gelopen die dagen. Eén dag huurden we twee fietsen. Daarmee konden we gemakkelijk bij Spa Zuiver komen, want we hadden op vakantieveilingen.nl een dagje spa gewonnen (natuurlijk door te bieden). In de avond hebben we lekker gegeten bij restaurant Geisha, echt een aanrader! Ze hebben er super lekkere sushi en nog veel meer. De dag erna aten we bij Van Dam, de brasserie van de ouders van Nicolette van Dam. Ook daar was het eten erg lekker en hing er een fijne sfeer.

De dagen na Amsterdam ging ik met mijn spullen richting Utrecht. Daar deed ik namelijk mee aan de UITweek. Een introductieweek voor alle nieuwe studenten van Utrecht. Na de officiële opening in Tivoli moesten alle studenten naar het Wilhelminapark komen om daar hun groepje te ontmoeten. Het  was prachtig weer, dus we konden elkaar fijn leren kennen in het zonnetje. De paar dagen in Utrecht hebben we rondgelopen, hebben we meegedaan met activiteiten, gingen we varen over de Oude Gracht en hebben we een paar hele leuke feestjes gehad. Ik heb een erg leuke tijd gehad met mijn groepje en heb er ook zeker wat aan gehad. Ik ken Utrecht nu veel beter en weet de leuke clubs wel te vinden.
Hieronder de foto van mijn groepje (BVO64).

Verder deze week ga ik nog even wat centjes verdienen bij Ikea, kom dus vooral langs bij Ikea Duiven, daar help ik je achter de kassa! Dinsdag gaan mijn vriend en ik een dagje weg om te vieren dat we vandaag acht maandjes hebben, jaja het is wat ;-)

0 reacties :