Happy 2017!

dinsdag, januari 03, 2017 Jaimie 0 Comments


Hi guys, happy new year! Wat ging 2016 weer snel hè. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het een beetje te snel vond gaan. Ik had graag wat dingen afgemaakt, maar goed nieuw jaar, nieuwe kansen. Van 2017 gaan we weer het beste maken.
Ik kan het jaar beginnen in mijn nieuwe huisje in Utrecht. Ja ja, ik heb een kamer! Het moest nodig schoongemaakt worden en er moest een likje verf over de muren heen, maar het begin is er. Ik heb mijn keuken bijna volledig ingericht. Morgen ga ik mijn oven ophalen, want die had ik nog niet. Verder lig ik nog op een luchtbed, want mijn normale bed moet nog in elkaar gezet worden en mijn leuke bankje moet naar boven getild worden. Zodra het helemaal af is, maak ik foto's, zodat jullie de kamer kunnen zien. Mensen die ook in Utrecht wonen en een keer zin hebben om samen te eten of foto's te maken, contact me!
Ik ben deze laatste week van de kerstvakantie nog thuis. Gezellig met mijn ouders, zusje en onze lieve hond Willem.
Geniet nog even van de vakantie en heel veel succes met het begin van het nieuwe jaar!

0 reacties :