What happened this week

maandag, maart 27, 2017 Jaimie 1 Comments


Afgelopen week werd ik, net zoals heel veel andere mensen, aangenaam verrast door het heerlijke weer. Een top excuus om lekker op pad te gaan. Niet zo lang geleden heb ik een jas besteld bij Missguided en ik ben er zo blij mee! Hij is niet te warm, dus ik trok hem de eerste dag met mooi weer aan. De jas heeft alleen geen knoop, dus improviseerde ik met een grote speld. Heel misschien ga ik er nog een knoop in zetten, maar voor nu vind ik het helemaal prima. De lange blouse die ik aan heb op de foto is ook van Missguided. Nooit gedacht dat je er zulke leuke items kunt scoren.Samen met mijn vader ging ik op pad. In Arnhem dronken we wat op een terrasje en in Hoenderloo aten we een ijsje bij Ijs&Co. Iets verderop kwamen we deze prachtige kerk tegen. Vroeger kwamen we vaak in Hoenderloo, maar we waren hem nog nooit tegengekomen.
Als de zon schijnt is het in Utrecht een no go om te fietsen in het centrum. Het was afgelopen week zo ongelofelijk druk. Je rijdt sowieso iemand aan of wordt zelf geschept door een scooter of een andere fietser. Een plekje op een terras vinden was een nog moeilijkere opdracht, want alle terrasjes zaten bomvol. Gelukkig wisten Daniƫlle en ik een tafel te bemachtigen bij onze stamkroeg. Daar dronken we een glas wijn en later aten we een burger bij Meneer makers.
In het weekend zag ik voor het eerst een zeilboot van dichtbij. Ik bracht mijn oppaskindjes naar hun zeilschool. Zij vonden het de normaalste zaak van de wereld, maar ik keek mijn ogen uit. Al die knopen en touwen en onderdelen, wat een werk om een zeilboot klaar te maken voor op het water. Het lijkt me erg vet om zelf te kunnen zeilen, maar ik weet niet of dat voor mij is weggelegd.
Een feestje kan ik daarentegen wel heel goed vieren, dus dat deed ik maar even tussendoor met mijn lieve vriendinnetjes.

Deze week ben ik druk met school bezig, hoewel ik niet topfit ben. Daarnaast moet ik een paar dagen werken en heel misschien is er nog tijd om een uurtje in de zon te zitten op mijn oh-zo-geweldige balkon, waar ik gewoon echt de hele dag in de zon kan zitten <3

1 opmerking :